Contact en privacy

Binnen ons team van Ballustrada vinden wij het ook erg belangrijk dat er op de juiste wijze met persoonsgegevens van onze websitebezoekers wordt omgegaan. Op deze pagina zullen we hier wat meer over vertellen. Zoals nagenoeg iedereen tegenwoordig wel weet is het erg belangrijk dat er op de juiste wijze met je persoonsgegevens wordt omgesprongen, wij van Ballustrada doen er dan ook alles aan om er voor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk op de juiste wijze gebeurd en doen dit op de volgende manieren;

  • Wij zullen ons altijd houden aan de “Wet Bescherming Persoonsgegevens”. In deze wet staat er beschreven wat er allemaal wel of juist niet is toegestaan met uw gegevens. En wat uw rechten zijn als er toch niet op de juiste wijze met uw gegevens wordt omgesprongen. Om 2 voorbeelden te geven; u heeft bijvoorbeeld ten alle tijden recht op informatie en inzage in uw gegevens en het recht op verzet tegen onrechtmatig gebruik van uw gegevens.
  • Wij zullen nooit uw gegevens delen met derden of andere partijen die zonder uw toestemming die gegevens via ons proberen te verkrijgen.
  • Binnen onze website wordt geen gebruik gemaakt van “cookies”.  Dit is een stukje software dat het surfgedrag van jou als bezoeker bijhoudt en waarmee bedrijven en andere instellingen dus in een later stadium perfect kunnen inspelen op jou eventuele behoeftes op basis van je surfgedrag.
  • Wij bewaren uw gegevens op een centrale plek en hebben daar uiteraard ook een backup van op een andere locatie. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken dat uw gegevens via onze site verkrijgen zouden kunnen worden of in de verkeerde handen terecht zouden komen tijdens het spelen op gokkasten bij Ballustrada.
  • Wij behouden ons ten alle tijden het recht om de door ons opgestelde “privacy policy ” aan te passen of te wijzigen. Uiteraard stellen wij hierin altijd de veiligheid en het belang van de bezoeker  voorop!

Heeft u nog meer vragen over de door ons opgestelde “privacy policy” of wilt u voor overige vragen in contact komen met een van onze medewerkers, dan kunt u ons bereiken op info@ballustrada.nl. Een van onze medewerkers zal dan zo snel als mogelijk is contact met u opnemen om uw vraag of opmerking zo goed mogelijk te behandelen. Over het algemeen zijn wij in staat om binnen een termijn van 48 tot 72 uur te reageren op uw vraag en om ook daarbij een passend antwoord of oplossing te geven. Wij horen graag van u!